METKA nimeää vuosittain useita kymmeniä opiskelijaedustajia. Haku tutkinto-ohjelmien neuvottelukuntien opiskelijaedustajaksi ensi vuodelle on nyt auki!

Tutkintojen neuvottelukunnat ovat henkilöstön ja työelämän edustajien muodostamia elimiä, joiden tarkoitus on kehittää koulutuksen työelämävastaavuutta ja laatua. Opiskelijaedustaja toimii opiskelijoiden ja henkilöstön yhdyssiteenä. He tuovat opiskelijoiden näkemyksiä ja tarpeita esiin Metropolian päätöksenteossa. Neuvottelukunnissa käsitellään myös esimerkiksi opetussuunnitelmien muutokset. Toimikausi on yksi kalenterivuosi ja METKA kouluttaa valitut opiskelijaedustajat tehtävään.

Neuvottelukunnat tapaavat 1-4 kertaa vuodessa, joten tehtävä sopii kiireisemmällekin opiskelijalle. Toiminnasta on myös mahdollista hakea opintopisteitä, mikäli osallistuu aktiivisesti neuvottelukunnan toimintaan ja METKAn järjestämiin koulutuksiin ja neuvottelukuntajaoston tapaamisiin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.11. mennessä.

Lue hakukuulutus tästä!

Voit hakea tutkintosi neuvottelukuntaan täyttämällä lomake hakuaikana. METKAn hallitus tekee nimitykset hakuajan jälkeen.

Täytä lomake tästä!

 

This post is also available in English.