METKA etsii loppuvuodeksi riveihinsä kahta uutta hallituslaista. Olisitko se kenties sinä? 

Hallituksessa toimiessa saat vastattavaksi oman sektorin, mutta et toimi ikinä yksin! Saat ympärillesi tiiviin porukan, joka koostuu hallituksesta, asiantuntijoista ja edustajiston puheenjohtajistosta. Teemme paljon töitä yhdessä jossa huumoria ei säästellä ja jokainen saa tuoda oman persoonansa toimintaan. Omasta sektorista huolimatta saat kokemusta kaikista opiskelijakunnan toiminta-alueista, sillä hallitustoimintaa tehdään yhdessä.

Haemme hallituslaisia toteuttamaan toimintaa kahden METKAn hankkeen kautta:

Metkasti Metropoliassa Kohti Kukoistusta (MMKK)

Kiinnostaako uudenlaisten yhteisöllisten kohtaamisten ja tapahtumien luominen. Tässä hankkeessa pääset osaltasi rakentamaan kaikille avointa ja ikimuistoista opiskelijakulttuuria, joka mahdollistaa poikkitieteelliset kohtaamiset. Saat työpariksesi yhteisöasiantuntijan. 

Metropolia On The Move (MOTM)

Hankkeen tavoitteet:

  • liikunnallistetaan opiskelua, opetusta ja opiskeluympäristöä
  • kannustetaan liikunnalliseen elämäntapaan ja lisätään yhteisöllisyyttä
  • luodaan olosuhteet arki- ja hikiliikunnalle

Pääset siis liikunnallistamisen ja urheilun kehittämisen kärkeen! Teet työtä tiiviisti yhteistyössä opiskelijoiden, opiskelijayhdistysten ja korkeakoulun kanssa, jossa osaat heittää kehään uudenlaisia ajatuksia ja toimintatapoja. Välillä niistä jopa ne villeimmätkin saattavat toteutua. Saat työpariksesi hankepäällikön. 

Mutta mitä hallituspaikka oikein vaatii?

Tässä tehtävässä pääset näyttämään intosi vaikuttaa opiskelijoiden jokapäiväiseen elämään kampuksilla ja arjessa. Emme vaadi pitkää kokemusta. Kyky innostua ja innostaa sekä hoitaa asioita tehokkaasti riittää; loput opetamme sinulle! Hallitus toimii työhallituksena josta maksetaan palkkiota ja mahdollistaa myös muutamien opintopisteiden hakemisen. Tunteja tulee vaihtelevasti, mutta olisi hyvä varata ainakin 25h/vko töiden tekemiseen. Työskentely ajoittuu toimistoaikoihin, mutta kevyet opinnot ovat mahdollisia ohessa. 

Hallituksen jäsenet valitaan edustajiston kokouksessa, joka järjestetään 3.8.2022.  Lisätietoja kokouksesta ja tarkempi kellonaika julkaistaan lähempänä kokousta verkkosivuillamme www.metkaweb.fi

Perehdytykset alkavat heti kun uudet hallituslaiset ovat valittu ja erityisesti 10.-11.8. olisi hyvä varata intensiivisempiä perehdytyksiä varten. 

Voit hakea etukäteen toimittamalla kirjallisen vapaamuotoisen hakemuksen edustajiston puheenjohtajistolle osoitteeseen teemu.kokkonen@metkaweb.fi ja santeri.hietanen@metkaweb.fi. Lähetä hakemus viimeistään 29.7. kello 12, jotta hakemuksesi voidaan toimittaa edustajistolle ennakkoon. Voit myös hakea asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa. Hakijoille pidetään yleensä tilaisuudessa paneeli, jossa edustajistolla on mahdollisuus tutustua hakijoihin enemmän ja he saavat mahdollisuuden esittää kysymyksiä hakijoille.

Tätä mahdollisuutta et halua ohittaa ja tästä on varmasti hyötyä tulevaisuudessakin!

Lisätietoja saat:

Valtteri Siljander
Hallituksen puheenjohtaja
Valtteri.siljander@metkaweb.fi
050 355 5300

Tai laita viestiä koko METKAlle: metka@metkaweb.fi

This post is also available in English.