Kiinnostaako sinua kansainvälisten opiskelijoiden ohjaus ja yhteisöllisyyden edistäminen? Haluaisitko tukea kansainvälisiä opiskelijoita opiskelijakulttuuriin ja opintoihin integroitumisessa? Tule kanssamme kehittämään jo olemassa olevaa sekä luomaan jotain aivan uutta korkeakouluopiskelijoiden tueksi!

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA hakee innostavaan ja joustavaan työympäristöönsä kansainvälisyys- ja yhteisöasiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään METKAn kansainvälisten opiskelijoiden ohjausta.

Mistä tehtävässä on kyse?

Tavoitteenamme on tukea kansainvälisiä korkeakouluopiskelijoita integroitumaan ja jäämään Suomeen. Pääasiallisena vahvana työkaluna on vaihto-opiskelijoille ja englanninkielisten tutkintojen opiskelijoille tarjottava tutortoiminta, josta tulet ottamaan kopin. Tulet suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan niin koulutukset kuin varsinaisen toiminnan yhteistyössä muiden METKAn toimijoiden kanssa.

Toivomme valittavalta henkilöltä valmiutta lähteä kehittämään ohjaustoimintaa korkeakouluopiskelijoiden yhteisöllisyyden sekä opiskelijoiden oman polun löytämisen tueksi. Tahdot olla luomassa korkeakoulua, joka kannustaa opiskelijoita kansainvälisyyteen sekä verkostojen ja oman suunnan hahmottamiseen.

Edellytämme:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja
  • Kokemusta ryhmäohjauksesta, esimerkiksi tutoroinnista
  • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä
  • Hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Katsomme eduksi:

  • Järjestö- ja/tai opiskelijakuntakentän tuntemuksen
  • Ymmärryksen monikulttuurisessa ympäristössä toimimisesta
  • Hyvät verkostoitumis- ja verkostotyöskentelytaidot

METKA tarjoaa työntekijöilleen rennon, avoimen ja joustavan työympäristön, jossa työllä on aitoa merkitystä opiskelijoiden arkeen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn opiskelijakunnassa, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, joka tukee sinua tehtävässäsi.

Osittainen etätyö on mahdollista ja käytössämme on liukuva työaika. Työsuhde-etuna tarjoamme kaksi tuntia viikossa hyvinvoinnin tukemiseen käytettävää aikaa. Voit käyttää tämän ajan esimerkiksi liikuntaan, itsesi kehittämiseen tai rentoutumiseen.

Tehtävänimike on päivitetty. Sisällöllisesti samaa tehtävää tekee tällä hetkellä yhteisö- ja työelämäasiantuntija.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus aikavälillä 3.6.2024–6.6.2025. Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen palkkaluokan 3 mukaisesti, joten lähtöpalkka on 2172,38€ kuussa. Valittavan henkilön koulutustaso ja aikaisempi kokemus vaikuttavat palkkaan TES:ssä määritellyn mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella torstaihin 18.4.2024 klo 23:59 mennessä. Haastattelut järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella torstaina 25.4.2024 ja perjantaina 26.4.2024.

Opiskelijakuntamme arvostaa monimuotoisuutta ja pyrkii edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toiminnanjohtaja Sanni Lehtinen
sanni.lehtinen@metkaweb.fi
044 769 6718

Hallituksen puheenjohtaja Juuso Jaakkola
juuso.jaakkola@metkaweb.fi
050 3555 300

Yhteisö- ja työelämäasiantuntija Mira Rouvinen
mira.rouvinen@metkaweb.fi
044 966 0960

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse arkipäivisin klo 9-17 välillä.

This post is also available in English.