Harjoittelija pääsee merkittävään rooliin suunnittelemaan ja tuottamaan sisältöjä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille kohdistettuun viestintäkampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on viestiä arjen aktiivisuuden merkityksestä omalle hyvinvoinnille. Kampanja pyrkii tavoittamaan etenkin vähän liikkuvia ja niitä, jotka eivät lähtökohtaisesti ole kiinnostuneita tavoitteellisesta hikiliikunnasta. Lisäksi harjoittelija osallistuu Metropoliassa toteutettavan Liikkuva korkeakoulu -hankkeen viestintään ja muuhun toimintaan. 

Harjoittelun kesto on kuusi kuukautta ja harjoittelijalle maksettava palkka 1500 euroa kuukaudessa. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja päätoiminen työpiste sijaitsee Myllypurossa, Metropolian kampuksella. Työssä on hyvät etätyömahdollisuudet. Hakijoilta ei edellytetä korkeakoulujen myöntämää harjoittelutukea. Harjoittelu alkaa tammikuussa 2022.

Edellytämme harjoittelijalta

  • Ymmärrystä vähän liikkuville kohdistetun viestinnän erityispiirteistä
  • Kykyä tuottaa viestintä- ja markkinointimateriaaleja 
  • Perustaidot kuvankäsittelyyn ja videoeditointiin (esim. Adoben ohjelmat)
  • MS Officen hallintaa  

Toivomme harjoittelijalta

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. liikuntatiede, markkinointi tai viestintä) 
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan organisointiin
  • Luovaa visuaalista silmää ja terävää kynää
  • Suomen ja englannin kielen osaamista
  • Perustason osaamista verkkosivujen päivittämiseen ja ylläpitoon (WordPress)

Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdolliset työnäytteesi osoitteeseen rekry@metkaweb.fi 30.11.2021 klo 23.59 mennessä. Käymme hakemuksia läpi myös hakuajan kuluessa. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Haastatteluun valittuihin henkilöihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä. 

METKA on Suomen suurimman ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Opiskelijakunnan tehtävänä on huolehtia opiskelijan oikeuksista, valvoa opiskelijan etua ja vaikuttaa opiskelijan hyväksi. Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa. 

Lisätiedot

Miika Kyllönen (ensisijainen)
Hankepäällikkö
miika.kyllonen@metkaweb.fi
050 3555 752

Pekka Petäkoski
Toiminnanjohtaja
pekka.petakoski@metkaweb.fi
050 3555 199

This post is also available in English.