Kulttuuri on merkittävä osa opiskelijaelämystä korkeakoulussa. Tule tuottamaan ja koordinoimaan tapahtumia, jotka synnyttävät eloisaa, yhteisöllistä ja kaikki mukaan kutsuvaa opiskelijakulttuuria. Rohkea ja rento METKA haluaa sinut, toimeliaan kulttuurituottajan tekemään tapahtumia METKAlle.

Olet työtäsi rakastava ja yhteistyöstä innostunut tekijä, joka saa muutkin syttymään. Olet avoin ja välitön kaikissa kohtaamisissa ihmisten kanssa. Uskallat ehdottaa ja ideoida uutta sekä osaat toteuttaa visiosi myös käytännön tasolla. Olet joustava ja mukautumiskykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haasteita. Osaat sopeutua muutoksiin ja ottaa tilanteen haltuun lyhyelläkin varoitusajalla.

Olet halukas kehittämään Metropolian kampuksista uudenlaisia tapahtuma-alustoja tarttumalla rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin ja toivottamaan tervetulleeksi uudet kulttuuritapahtumat, seminaarit ja muut toiminnalliset kokoontumiset.Tehtävänkuva sisältää tapahtumien tuottamista, tapahtumamarkkinointia ja viestintää sekä vapaaehtoistoiminnan kehittämistä. Sähköiset viestimet ja ohjelmistot ovat osa osaamistasi. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta.

Työsuhteen tietoja:
Kelpoisuusvaatimus: soveltuva korkeakoulututkinto tai loppuvaiheessa oleva tutkinto.
Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: kokemusta tapahtumatuotannosta, hyviä viestinnäntaitoja, tuntemusta vapaaehtoistoiminnasta ja kykyä verkostoitua.
Odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, ripeyttä ja paineensietokykyä sekä sujuvaa englanninkielen taitota.

Lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry@metkaweb.fi ja otsikoi viestisi ”Hakemus oma nimi”. Hakuaika päättyy 31.7.22 klo 23:59

Tehtävä on määräaikainen OKM hankerahoituksesta johtuen. Määräaikaisuus on n. vuoden mittainen riippuen henkilön aloitusajankohdasta. Tehtävän palkkaus asettuu ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti tasolle kolme (3), eli n. 2082,04€-2352,59€ riippuen valittavan henkilö kokemuksesta ja koulutuksesta.
Haastattelut tullaan järjestämään 4.-5.8.22 klo 9-17
Toivomme että valittu henkilö voisi aloittaa tehtävässä elokuun alkupuolella, mielellään viimeistään 15.8.22

Tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse: 

METKAn puheenjohtaja
Valtteri Siljander
0503555300

METKAn toiminnanjohta
Pekka Petäkoski 1.8. jälkeen
0503555199