Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA hakee korkeakouluharjoittelijaa tapahtumatuotantoon. Harjoittelijan tehtävänä on toteuttaa SportAppro-tapahtuma keväällä 2024 osana Metropolia on the Move -hanketta.

SportAppro on liikunnallinen ja päihteetön tapahtuma, jossa opiskelijat kiertävät pääkaupunkiseudun liikuntatoimijoiden järjestemissä lajikokeiluissa tutustumassa erilaisiin liikuntamuotoihin. Tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä tapahtuman aikataulun suunnittelu, viestintämateriaalien tuottaminen, markkinointi ja palautteen kerääminen. Tehtävässä pääset itsenäisesti toteuttamaan suuren opiskelijatapahtuman alusta loppuun kannustavan työyhteisön tukemana sekä kehittämään tapahtuman konseptia.

Harjoittelijalta odotetaan

  • soveltuvia korkeakouluopintoja
  • aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä
  • ymmärrystä opiskelijakulttuurista
  • kiinnostusta liikuntaa kohtaan
  • viestinnällistä osaamista ja yleisimpien sosiaalisen median kanavien hallintaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan organisointiin

Harjoittelun kesto on 3 kuukautta ja harjoittelijalle maksettava palkka 1500 euroa kuukaudessa. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja päätoiminen työpiste sijaitsee Myllypurossa, Metropolian kampuksella. Työtä voi tehdä osittain etänä. Harjoittelu alkaa 08.01.2024 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta 19.11.2023 klo 23.59 mennessä. Hakuajan jälkeen lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. Käymme hakemuksia läpi myös hakuaikana. Haastatteluihin valittuihin henkilöihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään viikolla 48.

Hae tämän linkin kautta

Lisätiedot:

Hanna Lankia (tehtäväkohtaiset kysymykset)
Hankepäällikkö
hanna.lankia@metkaweb.fi
044 737 4274

Pekka Petäkoski (hallinnolliset kysymykset)
Toiminnanjohtaja
pekka.petakoski@metkaweb.fi
050 355 5199

METKA on Suomen suurimman ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Opiskelijakunnan tehtävänä on huolehtia opiskelijan oikeuksista, valvoa opiskelijan etua ja vaikuttaa opiskelijan hyväksi. Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa.

This post is also available in English.