Wabu ei todellakaan lopu tänäkään vuonna! Mikä onkaan sen ihanampaa kuin kasa opiskelijoita kerääntyneenä ilakoimaan ja juhlistamaan meille tärkeintä juhlaa: Wappua! Wiikon Wappu ei toki suinkaan kestä viikkoa, vaan tapahtumia on yhteensä 18. 

Wappupassilla olet oikeutettu edullisempiin tapahtumalippuihin ja käytyäsi vähintään kuudessa tapahtumassa keräämässä leiman passiisisi, olet oikeutettu upeaan WappuGuru-haalarimerkkiin, jota vain todelliset vappuilijat saavat kantaa haalareissaan!

Wappupassien myynti alkaa maanantaina 18.3. kello 12 Kide.appissa. METKAn jäsenelle hinta on  6 € ja ei-jäsenelle 14 €. Wappupassin ostajille luvassa myös upea avainnauha. Huom! Wappupassi pelkästään ei oikeuta sisäänpääsyä tapahtumiin, vaan sinun täytyy ostaa niihin erilliset tapahtumaliput. Mukana on myös ilmaisia tapahtumia. Lipunmyynti Wiikon Wapun tapahtumiin alkaa 20.3. tai sen jälkeen. Tarkista tarkat lipunmyyntiajat kunkin tapahtuman järjestäjältä.

Voit kerätä leimoja myös muista 3AMK-opiskelijakuntien tapahtumista (Laureamko & Helga)! 3AMK-yhteistyö on tarkoitettu joustavampaan vapun suorittamiseen: voit valita tapahtumat, jotka sinua eniten kiinnostavat ja valikoida esimerkiksi ilmaisia tapahtumia. Ostamalla METKAn Wappupassin, saat oikeuden jäsenhintaisiin lippuihin vain METKAn Wiikon Wapun tapahtumiin. Voit kuitenkin ostaa normaalihintaisen lipun Laureamkon ja Helgan vapputapahtumiin ja ansaita niistä leiman passiin.

Wiikon Wapun tapahtumat: 

16.4. Wappukuntoon (METKA)
17.4. RatikkAppr6 (Demoni ry)
18.4. Kaivopuiston kesäkimara (Albo ry, HTO ry, Trombi ry, MYRO ry)
18.4. Kaivopuiston Yökimara (Albo ry, HTO ry, Trombi ry, MYRO ry)
19.4 Wappucircle (TXO ry)
20.4. Operation Suomenlinna (ESN Metropolia)
20.4. WappuWaellus (AOK ry)
21.4. Lepopäivä!
22.4. Muistinmetsästys (HTO ry)
23.4. Suomenlinnan Tähti (MysteRy)
24.4. METKAn Wabusitsit
25.4. Leppävaara-approt (KaMA ry)
25.4. Wappu Pong (Peritia Vestio ry)
26.4. WappuBrunssi (Turbiini, Luova Dimensio, XR Center)
27.4. Poikkitieteellinen Mölkky (UIO ry)
28.4. Tutorolympialaiset (METKAn tutorvastaavat)
29.4. Wappujahti (Rakennusarkkitehtikilta ry & Gooni ry & Me Bien ry)
30.4. METKAn Wappuaatto
1.5. Kaivarin vappu (METKA, Helga, Laureamko)

This post is also available in English.