Save the date! Suomen suurin opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtuma MetroSport tekee paluun Olympiastadionille!

Varaa kalenteristasi päivä 5.10.2022. MetroSportissa on tänä vuonna tuttuun tapaan mukana hyvinvointitoimijoita, lajikokeiluja ja turnauksia. MetroSport on opiskelijoiden aloitteesta alkanut tapahtuma opiskelijoille. Tapahtuman tarkoitus on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua pääkaupunkiseudulla eri liikuntalajeihin ja hyvinvointipalveluihin matalalla kynnyksellä ja rennolla meiningillä. Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön. Tapahtuman aikana Metropoliassa ei ole opetusta.

Tarvitsemme tapahtumaamme myös useita vapaaehtoisia. Pysy kuulolla!

Yhteistyö tapahtumassa

MetroSport sai alkunsa vuonna 2001 opiskelijoiden aloitteesta. Sittemmin tapahtuma on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtumista. 

Tämä vuosittainen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuritapahtuma kokoaa yhteen Metropolian opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet käynnistämään lukuvuoden rennossa meiningissä. 

MetroSport on matalan kynnyksen tapahtuma. Tapahtumassa osallistujilla on yhdenvertainen mahdollisuus tutustua toisiinsa, erilaisiin liikunta- ja urheilulajeihin sekä hyvinvointia tukevaan toimintaan. 

Haluatko yrityksesi kanssa mukaan tapahtumaan pitämään ständiä tai vetämään lajikokeilua? Kiinnostaako tuhansia kävijöitä vetävän tapahtuman sponsorointi? Ota yhteyttä metrosport@metkaweb.fi. 

This post is also available in English.