Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä 2020

23.4. klo 08:00 - 16:00

Ilmainen
Opiskelijoiden mielenterveyspäivä 23.4. #mitätehtäis

Opiskelijoiden mielenterveyspäivää vietetään torstaina 23.4. ja sen ympärillä kampanjoidaan somessa kahden viikon ajan 14. – 24.4.2020. Tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan etänä mielen hyvinvoinnin puolesta. Vuoden 2020 kampanjateemana on ystävyys. #Mitätehtäis -kampanjalla halutaan nostaa esiin ystävyyden merkitystä opiskelijoiden hyvinvoinnille ja mielenterveydelle

Kampanjan teema 2020: ystävyys

Opiskelijoiden mielenterveyspäivällä on vuosittain vaihtuva teema. Vuoden 2020 kampanjateemana on ystävyys. #Mitätehtäis -kampanjalla halutaan nostaa esiin ystävyyden merkitystä opiskelijoiden hyvinvoinnille ja mielenterveydelle. Ystävillä ja opiskeluyhteisöön kuulumisella on valtava vaikutus hyvinvointiin. Ystävät ovat yksi suurimmista tuen lähteistä. Opiskelija, joka kuuluu opintoihin liittyvään yhteisöön, kokee opintojen kuormittavuuden pienempänä ja kokee jaksavansa opinnoissa paremmin kuin ilman tukiverkkoa oleva opiskelija. Siksi yhteisöjen tukeminen ja niiden luominen on kaikkien opiskelijoiden ja heidän kanssaan työskentelevien asia. Kampanja toteutetaan kokonaisuudessaan sosiaalisessa mediassa. Pysyhän siis kuulolla ja seuraa tunnistetta: #mitätehtäis!

Osallistu #mitätehtäis -kampanjaan!

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä torstaina 23.4. kannustetaan osallistumaan #mitätehtäis-somekampanjaan. Haastamme kaikki ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia tekoja ystävyyden ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Mielenterveyspäivä on avoin kaikille, niin opiskelijoille kuin ammattilaisille. Tekojen keksimisessä rajana on vain mielikuvitus ja ideoinnin tukena voi käyttää materiaalipankkia. Lue lisää ja ilmianna oma tai ystäväporukkasi teko.

Osallistu #mitätehtäis some-haasteeseen!

Ystävyys on mielenterveydelle tärkeää ja sen kunniaksi puhumme siitä Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 23.4! Ystävyydellä ei ole yhtä kaavaa ja siksi haastamme sinut kertomaan miten olet löytänyt ystäviä. Kysymällä #mitätehtäis voit ilahduttaa uutta tai vanhaa ystävääsi. Ystävyydellä edistämme yhdessä yhteisöllisyyttä!

Päivän aikataulu Metropoliassa

This post is also available in English.

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.
Aika:
08:00 - 16:00
Hinta:
Ilmainen
Kotisivu:
https://www.nyyti.fi/mielenterveyspaiva/

This post is also available in English.