Tutorhaku + koulutukset

Hae tutoriksi

”Päätin ryhtyä tutoriksi, sillä omat tutorini olivat niin mahtavia! Kun aloitin opiskelut, en tuntenut ketään koulutusohjelmastani, enkä osannut kulkea pääkaupunkiseudulla. Tutoreiden avulla kaikki sujui kuitenkin hyvin ja tuntui helpolta! Siksi halusin tehdä oman osani ja auttaa uusia opiskelijoita seuraavana vuonna.”

VERTAIS- JA VAIHTARITUTORHAKU

Vertais- ja vaihtaritutoreita koulutetaan kaksi kertaa vuodessa. Syksyn tutorkoulutuksissa koulutetaan vertaistutorit kaikille keväällä aloittaville aloille. Keväänkoulutuksissa puolestaan koulutetaan tutorit syksyn fukseille. Voit kysyä omalta tutoriltasi, mikäli et ole varma aloittaako juuri sinun alallasi uusia opiskelijoita. Tiedot päivitetään myös tänne tutorhakujen aikana.

Vaihtareita saapuu Metropoliaan yhtä paljon lukukaudesta riippumatta. Tämän vuoksi uusia vaihtaritutoreita tarvitaan tasaisesta joka kevät ja syksy.

Tiedot kevään 2022 tutorhauista aikatauluineen julkaistaan täällä tammikuussa 2022. Nopeiten saat tiedon tutorhauista ottamalla METKAn somen seurantaan.

TUTORVASTAAVAHAKU

Tutorvastaavan kausi kestää vuoden ja heidä koulutetaan vain kerran vuodessa. Seuraava tutorvastaavahaku on syksyllä 2022.

 

This post is also available in English.