METKAn vuosi 2022 lähestyy loppuaan, ja uuden vuoden suunnittelu on jo kovaa vauhtia käynnistynyt. Opiskelijakunnan toiminta ei tietenkään ole mitään ilman opiskelijoita ja jäseniä, joten haluamme kuulla teiltä, mitä mieltä olette olleet METKAsta kuluneen vuoden aikana. Vastaa METKAn palautekyselyyn ja vaikuta oman opiskelijakuntasi toimintaan vuonna 2023!

Kysely on avoinna kaikille Metropolian opiskelijoille, olitpa METKAn jäsen tai et. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-20 minuuttia. Nyt on oiva tilaisuus kertoa kaikki, mitä mieleesi on saattanut nousta!

Kysely on avoinna 24.11.-18.12.2022. Kysely on anonyymi, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään METKAn vuoden 2023 toiminnan suunnittelun tukena.

Jos olet METKAn jäsen, sinulla on mahdollisuus osallistua Keskon lahjakortin arvontaan! Arvomme vastanneiden METKAn jäsenten kesken 3 kpl 52 euron arvoisia lahjakortteja. Jäsenyys tarkistetaan vasta kyselyn sulkeutuessa. Arvonnan säännöt voit lukea alla. Vastaajien tietoja käsitellään GDPR-säännösten mukaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
PL 4000
00079 Metropolia

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki ”METKA2023: Vaikuta opiskelijakuntaasi!” -kyselyyn vastaavat METKAn jäsenet, joiden jäsenyys on voimassa kyselyn päättymispäivänä 18.12.2022. METKAn vuoden 2022 luottamustoimijat (hallitus ja edustajisto) eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuvien kyselyyn vastaajien jäsenyydet tarkistetaan ennen arvontaa.

Aikataulu

24.11.-18.12.2022.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kyselylomakkeen lopussa täyttämällä pyydetyt yhteystiedot ja hyväksymällä arvonnan säännöt. Arvonnan säännöt hyväksytään jättämällä yhteystiedot (opiskelijanumero, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Voittaja arvotaan kyselyn sulkeuduttua.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Arvontaan osallistuvien kesken arvotaan 3 kpl Keskon 52 euron arvoisia lahjakortteja. Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian arvonnan jälkeen voittajille. Voittajien nimiä ei julkaista.

Järjestäjän vastuu ja muut ehdot

Arvontaan osallistujat vapauttavat METKAn vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

METKA ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä METKAlle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, METKAlla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

METKA pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Mikäli voittaja ei nouda palkintoaan tai sovi sen säilyttämisestä 31.1.2023 mennessä, arvotaan uusi voittaja.

This post is also available in English.