METKAn tapahtumat

METKA järjestää vuodessa useita tapahtumia. Koronapandemia peruutti useita tapahtumia ja monet perinteiset tapahtumat siirrettiin verkkoon. Yhteiskunta on kuitenkin palaamassa normaaliin ja METKAkin pääsee järjestämään tapahtumia entiseen malliin! Puuttuuko tästä mielestäsi jokin tapahtuma? Ideoita voi laittaa osoitteeseen metka@metkaweb.fi

Fuksiaiset

Isoimpia tapahtumia ovat uusien opiskelijoiden Fuksiaiset kahdesti vuodessa. Fuksiaisissa kierretään oman ryhmän kanssa rasteja. Tarkoitus on tutustua opiskelutovereihin ja ryhmäytyä sekä pitää hauskaa. Fuksiaisissa on aina jokin teema. 

Wiikon Wappu

METKAn Wiikon Wappu yhteistyössä opiskelijayhdistysten kanssa ei nimestään huolimatta kestä viikkoa, vaan 11 päivää. Wiikon Wapun aikana on nähty sitsejä, rastikierroksia, joogaa, munkinpaistoliveä ja kaikkea siltä väliltä.

METKA Gaala – Vuosijuhlat

Vuosijuhlilla juhlitaan METKAn syntymäpäiviä. Vuosijuhlat ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään hyvin, kuullaan puheita, lauletaan, palkitaan ansioituneita opiskelija-aktiiveja, tutoreita ja opettajia sekä ennen kaikkea pidetään hauskaa. Tutustu METKAn vuosijuhlaohjeeseen tästä linkistä. 

MetroSport

Syksyisin järjestettävä MetroSport kerää opiskelijat ja eri hyvinvointitoimijat yhteen. MetroSportissa pääset muun muassa kokeilemaan erilaisia urheilulajeja.

Edustajiston kokoukset

Edustajisto valitaan edustajistovaaleilla vuoden mittaiseksi toimikaudeksi. Edustajisto päättää tärkeimmistä METKAn linjauksista, kuten vaikkapa jäsenmaksun suuruudesta. Edustajiston kokouksia ovat tervetulleita seuraamaan kaikki METKAn jäsenet.

Muut tapahtumat

Muita jo perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat Kontula-appro sekä jouluinen PoroParty vuoden lopussa. Tutustu METKAn appro-ohjeeseen tästä linkistä. Myös akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä järjestetään vuodessa paljon. Erityisesti opiskelijayhdistykset järjestävät useita sitsejä kuukaudessa. Tutustu METKAn sitsiohjeeseen tästä linkistä. 

Itsenäisyyspäivänä METKA on perinteisesti osallistunut opiskelijoiden soihtukulkueeseen.

Lisäksi METKA järjestää vaalien alla vaalipaneeleita sekä yhteisiä äänestystempauksia. Myös SportApproja ja verenluovutustapahtumia on nähty.

Tapahtumat tutoreille

METKA järjestää tutoreille monipuolista toimintaa, kuten piknikejä, beerbongia, Sissikeikkoja ja tutorsitsejä.  

Tapahtumat alumneille

Kerran vuodessa METKAn alumnit kootaan yhteen Alumniglögeille.

This post is also available in English.