METKAn vuosi 2023 lähestyy loppuaan, ja uuden vuoden suunnittelu on jo kovaa vauhtia käynnistynyt. Opiskelijakunnan toiminta ei tietenkään ole mitään ilman opiskelijoita ja jäseniä, joten haluamme kuulla teiltä, mitä mieltä olette olleet METKAsta kuluneen vuoden aikana. Vastaa METKAn palautekyselyyn ja vaikuta oman opiskelijakuntasi toimintaan vuonna 2024!

Kysely on avoinna kaikille Metropolian opiskelijoille, olitpa METKAn jäsen tai et. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Nyt on oiva tilaisuus kertoa kaikki, mitä mieleesi on saattanut nousta!

Kysely on avoinna 20.11.-10.12.2023. Kysely on anonyymi, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään METKAn vuoden 2024 toiminnan suunnittelun tukena.

Jos olet METKAn jäsen, sinulla on mahdollisuus osallistua S-ryhmän lahjakortin arvontaan! Arvomme vastanneiden METKAn jäsenten kesken 3 kpl 39 euron arvoisia lahjakortteja. Jäsenyys tarkistetaan vasta kyselyn sulkeutuessa. Arvonnan säännöt voit lukea tästä. Vastaajien tietoja käsitellään GDPR-säännösten mukaisesti.

Vastaa kyselyyn tästä!

This post is also available in English.