METKAn vuosi 2020 lähestyy loppuaan, ja uuden vuoden suunnittelu on jo kovaa vauhtia käynnistynyt. Opiskelijakunnan toiminta ei tietenkään ole mitään ilman opiskelijoita ja jäseniä, joten haluamme kuulla teiltä, mitä mieltä olette olleet METKAsta kuluneen vuoden aikana. Vastaa METKAn palautekyselyyn ja vaikuta oman opiskelijakuntasi toimintaan vuonna 2021!

Kysely on avoinna kaikille Metropolian opiskelijoille, olitpa METKAn jäsen tai et. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-20 minuuttia. Nyt on oiva tilaisuus kertoa kaikki, mitä mieleesi on saattanut nousta!

Kysely on avoinna 11.11.-16.12.2020. Kysely on anonyymi, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään METKAn vuoden 2021 toiminnan suunnittelun tukena.

Jos olet METKAn jäsen, sinulla on mahdollisuus osallistua Keskon lahjakortin arvontaan! Arvomme vastanneiden, yhteystietonsa jättäneiden METKAn jäsenten kesken 3 kpl 52 euron arvoisia lahjakortteja. Jäsenyys tarkistetaan vasta kyselyn sulkeutuessa. Arvonnan säännöt voit lukea alla. Vastaajien tietoja käsitellään GDPR-säännösten mukaisesti.

Kyselyyn pääset tästä!

Lue arvonnan säännöt täällä.

This post is also available in English.