Jäsenyys

METKA on aina Metropolian opiskelijan puolella. Autamme ja olemme tukenasi silloin, kun sitä tarvitset. Meiltä voit kysyä neuvoa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi opiskelijana milloin vain.

Metropolia Ammattikorkeakoulu on Suomen suurin ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee noin 16 000 opiskelijaa. Jotta voimme olla kaikkialla, missä opiskelijan ääni tarvitaan kuuluviin, myymme jäsenyyksiä toimintamme rahoittamiseksi.

Liittymällä jäseneksi tuet Metropolian opiskelijoiden hyväksi tehtävää työtä. Jäsenillä ja jäsenmaksuilla on valtava merkitys METKAn toiminnan kannalta.

Kiitos, että olet mukana tekemässä töitä opiskelijoiden hyväksi!

Tiesitkö muuten, että Metropoliassa opiskelijakunnan jäsenyyttä ei vaadita opiskelijakorttia varten? METKA oli ensimmäinen opiskelijakunta Suomessa, joka vapautti opiskelijakortin kaikkien opiskelijoiden saataville ilman, että opiskelijan tulee liittyä jäseneksi. Jokainen Metropolian opiskelija saa digitaalisen opiskelijakortin Tuudossa käyttöönsä aina opintojen ensimmäisestä päivästä valmistumiseen asti.

Mitä saan, kun liityn METKAn jäseneksi?

METKAn jäsenyys ei toki jätä sinuakaan tyhjin käsin! Haluammekin tarjota jäsenmaksusi vastineeksi erinomaisia etuja opiskelijaelämää varten.

Näiden etujen lisäksi löydät Tuudosta yritysyhteistyökumppaneidemme jäsenetuja. Lataa Tuudo ja suunnista METKA-valikkoon!

Zonen liikuntapalvelut

Zonen logo

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut tuottaa niin ryhmäliikuntaa, palloilua kuin liikuntakurssejakin pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluopiskelijoille. Zonella on käytössä erinomaiset liikuntatilat ja palvelutarjonta etenkin Metropolian Myllypuron ja Myyrmäen kampuksilla!

METKAn jäsenenä saat siis samaan hintaan käyttöoikeuden Zonen ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille, ja pääsyn kampusten kuntosaleille. Voit myös varata liikuntatiloja omaan käyttöösi Zonelta.

Tutustu Zonen liikuntatarjontaan Zonen nettisivuilla, ja ota some seurantaan! Zonen löydät Instagramista ja Facebookista tunnuksella @zonesportsfi.

Täältä voit lukea tarkemmin liikuntapassin käyttöönotosta ja kuinka pääset liikkumaan Zonen kanssa.

Pivon opiskelijaedut – vain jäsenille!

Pivon logo

Pivo-sovelluksesta löydät opiskelijakortin ja tuhansia opiskelijaetuja! Kirjaudu sovellukseen METKAn jäsenenä, ja tutustu etuihin opiskelijakortin Verkkokauppa -valikossa. Pivo tunnistaa jäsenyytesi automaattisesti.

Pivon jäsenedut tarjoaa Slice.fi. Voit selata etuja myös Slicen nettisivuilla.

Lataa Pivo puhelimesi sovelluskaupasta.

Tapahtumalippuja Kide.appista puoleen hintaan

Kide.appin logo

METKAn jäsenet saavat aina tapahtumaliput edullisemmin niin METKAn kuin pk-seudun muiden ammattikorkeakoulujen tapahtumiin!

Liput tapahtumiin ovat aina myynnissä Kide.app -verkkokaupassa. Lataa Kide.app -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Tapahtumayhteistyössä ovat mukana seuraavat opiskelijakunnat:

  • ASK – Arcada studerandekår
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Helga
  • Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO
  • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
  • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako
  • Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
  • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO

Vinkki: voit myös asioida kaikkien listalla olevien opiskelijakuntien, eli opkujen, palvelupisteillä esimerkiksi liikuntapassia tai muovisen opiskelijakortin tarraa varten!

This post is also available in English.