Jäsenyys

METKA on aina Metropolian opiskelijan puolella. Tehtävämme on auttaa ja olla opiskelijan tukena silloin, kun sitä tarvitaan. Meiltä voit kysyä neuvoa tai tietoa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi opiskelijana milloin vain.

Metropolia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee noin 16 000 opiskelijaa. Jotta voimme olla kaikkialla, missä opiskelijan ääni tarvitaan kuuluviin, myymme jäsenyyksiä toiminnan rahoittamiseksi.

Liity Metropolian suurimpaan opiskelijayhteisöön!

Liittymällä jäseneksi tuet Metropolian opiskelijoiden eteen tehtävää työtä. Jäsenillä ja jäsenmaksuilla on valtava merkitys METKAn toiminnan kannalta.

Tiesitkö muuten, että Metropoliassa opiskelijakunnan jäsenyyttä ei vaadita Tuudon valtakunnallisen opiskelijakorttia varten? METKA oli ensimmäinen opiskelijakunta Suomessa, joka vapautti opiskelijakortin kaikkien opiskelijoiden saataville ilman, että opiskelijan tulee liittyä jäseneksi.

Kiitos, että olet mukana tekemässä töitä opiskelijoiden hyväksi!

Mitä saan, jos liityn METKAn jäseneksi?

METKAn jäsenyys ei toki jätä sinuakaan tyhjin käsin! Haluammekin tarjota jäsenmaksusi vastineeksi erinomaisia etuja opiskelijaelämää varten.

Näiden etujen lisäksi löydät Tuudosta yritysyhteistyökumppaneidemme jäsenetuja. Lataa Tuudo ja suunnista METKA-valikkoon!

Zonen liikuntapalvelut

Zonen logo

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut tuottaa niin ryhmäliikuntaa, palloilua kuin liikuntakurssejakin pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluopiskelijoille. Zonella on käytössä erinomaiset liikuntatilat ja palvelutarjonta etenkin Metropolian Myllypuron ja Myyrmäen kampuksilla!

METKAn jäsenenä saat siis samaan hintaan käyttöoikeuden Zonen ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ja pääsyn kampusten kuntosaleille.

Tutustu Zonen liikuntatarjontaan Zonen nettisivuilla, ja ota some seurantaan!

Täältä voit lukea tarkemmin liikuntapassin käyttöönotosta ja kuinka pääset liikkumaan Zonen kanssa.

Pivon opiskelijaedut – vain jäsenille!

Pivon logo

Pivo-sovelluksesta löydät opiskelijakortin ja opiskelijaetuja! Kirjaudu sovellukseen METKAn jäsenenä, ja tutustu etuihin opiskelijakortin Verkkokauppa -valikossa. Pivo tunnistaa jäsenyytesi automaattisesti.

Pivon jäsenedut tarjoaa Slice.fi.

Lataa Pivo puhelimesi sovelluskaupasta.

Tapahtumalippuja Kide.appista puoleen hintaan

Kide.appin logo

METKAn jäsenet saavat aina tapahtumaliput niin METKAn kuin pk-seudun muiden ammattikorkeakoulujen tapahtumiin puoleen hintaan!

Liput tapahtumiin ovat aina myynnissä Kide.app -verkkokaupassa. Lataa Kide.app -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Tapahtumayhteistyössä ovat mukana seuraavat opiskelijakunnat:

  • ASK – Arcada studerandekår
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Helga
  • Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO
  • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
  • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako
  • Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
  • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO

Vinkki: voit myös asioida kaikkien listalla olevien opiskelijakuntien, eli opkujen, palvelupisteillä esimerkiksi liikuntapassia tai muovisen opiskelijakortin tarraa varten!

This post is also available in English.