Opiskelijakunta METKA ottaa käyttöön yhteisen jäsenrekisterin opiskelijakuntien Laureamko, Helga, ASK, HUMAKO, O’Diako, JAMKO ja TUO kanssa.

Yhteinen jäsenrekisterin tavoitteena on opiskelijakunnan palveluiden parantaminen ja laajentaminen ja näin lisäarvon tuottaminen jäsenille. METKAn jäsenet voivat jatkossa asioida myös muiden yllä mainittujen opiskelijakuntien toimistoilla ja saada saman palvelun kuin METKAn M-pisteiltä.

Uudistuksen myötä METKAn jäsenten tiedot tulevat näkyviin kaikille yllä mainituille opiskelijakunnille, koska yhteiset palvelut edellyttävät tätä. Jäsenten tietosuojaan kiinnitetään erityistä huomiota: järjestelmien käyttäjät koulutetaan tehtäviinsä, ja heidän kanssaan tehdään sopimus tietosuojan huomioimisesta. Laajempia henkilötietoja käsittelee vain rajattu, pääsääntöisesti opiskelijakuntien henkilöstöstä koostuva käyttäjäkunta.

Tietoja ei luovuteta muille tahoille kuin järjestelmissä mukana oleville opiskelijakunnille. Jäsentiedot poistetaan automaattisesti 13 kk:n kuluttua viimeisimmän jäsenyyden päättymisestä.

METKAn jäsenten tiedot siirretään nykyisestä rekisteristä uuteen jäsenrekisteriin lähiviikkoina. Sinulla on halutessasi oikeus kieltää tietojesi siirto uusiin järjestelmiin. Jos et anna lupaa tietojesi siirtoon, jäsenyytesi päättyy.

Tiedotamme tarkasta tietojensiirron päivämäärästä sen varmistuessa.

Lisätietoja ja yhteydenotot tietojen siirtoon liittyen:

Paavo Nisula
jäsenpalvelun asiantuntija, METKA
paavo.nisula@metkaweb.fi

This post is also available in English.