METKAn toiminnanjohtajan sijaiseksi on valittu Sanni Lehtinen.

Lehtisellä on monipuolinen kokemus opiskelijaliikkeestä johtotehtävien ja vaikuttamistyön saralla. Hän on toiminut Suomen ylioppilaskuntien liiton, opiskelijoiden mielenterveysjärjestö Nyytin ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajana. Lehtisellä on kattavaa osaamista myös mielenterveyden ja hyvinvoinnin teemojen osalta. Hän on työskennellyt Mielenterveyspoolin hankepäällikkönä ja MIELI ry:n vaikuttamistyön asiantuntijana. Tällä hetkellä Lehtinen toimii Helsingin yliopiston hallituksessa. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

“Olen todella innoissani saadessani aloittaa työt METKAn toiminnanjohtajan sijaisena. On mielenkiintoista päästä hyppäämään opiskelijaliikkeen pyörteisiin duaalimallin tällä puolella ja laajentamaan ymmärrystäni korkeakoulusektorista. En malta odottaa, mitä kaikkea pääsemme tulevan vuoden aikana METKAn porukalla tekemään!” Lehtinen riemuitsee.

Lehtinen aloittaa toiminnanjohtajan sijaisena maanantaina 12.2.2024. Sijaisuus on noin vuoden pituinen ja päättyy 2025 alkuvuodesta.

This post is also available in English.