Tutorhaku + koulutukset

Hae tutoriksi

”Päätin ryhtyä tutoriksi, sillä omat tutorini olivat niin mahtavia! Kun aloitin opiskelut, en tuntenut ketään koulutusohjelmastani, enkä osannut kulkea pääkaupunkiseudulla. Tutoreiden avulla kaikki sujui kuitenkin hyvin ja tuntui helpolta! Siksi halusin tehdä oman osani ja auttaa uusia opiskelijoita seuraavana vuonna.”

KEVÄÄN 2022 TUTORKOULUTUKSET

Huom. Pandemiatilanteen vuoksi suunnitelmaan saattaa tulla muutoksia. Varaudu siis siihen, että koulutukset saatetaankin järjestää etänä. 

Koulutuksiin osallistuminen on kaikissa tutorointimuodoissa pakollista. Kaikille koulutuksiin valituille lähetetään tarkemmat infot koulutuksista noin viikko ennen koulutusta. Koulutusten päivämäärät ja aikataulut löydät alta.

Koulutukset ovat koulutettavasta ryhmästä riippuen suomeksi tai englanniksi. Lue lisää alta.

Vertaistutorkoulutukset

Tutorkoulutus on kaikille tutoreille pakollinen ja se koostuu yhteensä kolmesta koulutuskerrasta sekä tutorvastaavien järjestämästä kampuspäivästä. Koulutus rakentuu luennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Koulutukset toteutetaan kahdessa erässä koulutettavien suuren määrän vuoksi.

Tutorvastaavat ilmoittavat oman osionsa tarkemman ajankohdan ja muut olennaiset yksityiskohdat koulutusten aikana.

Ryhmä 1 – Myllypuron tutorit

Koulutus suomeksi

Iltakoulutus 1
15.3. klo 17-20

Iltakoulutus 2
23.3. klo 17-20

Lauantaikoulutus
26.3. klo 9-15

Ryhmä 2 – Arabia, Karamalmin ja Myyrmäen tutorit, Kv-tutkintojen tutorit

Koulutus suomeksi ja englanniksi

Iltakoulutus 1
22.3. klo 17-20

Iltakoulutus 2
30.3. klo 17-20

Lauantaikoulutus
2.4. klo 9-15

 

Vaihtaritutorkoulutukset

Vaihtaritutorkoulutus on kaikille vaihtaritutoreille pakollinen ja koostuu kolmesta koulutuskerrasta sekä tutorvastaavien järjestämästä kampuspäivästä. Koulutus rakentuu luennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Tutorvastaavat ilmoittavat oman osionsa tarkemman ilmoittavat ajankohdan ja muut olennaiset yksityiskohdat koulutusten aikana.

Iltakoulutus 1
5.5. klo 17-20

Iltakoulutus 2
12.5. klo 17-20

Lauantaikoulutus
14.5. klo 9-15

 

VAIHTARITUTORHAKU

Kevään vaihtaritutorhaku on päättynyt. 

Tutorvastaavat ovat yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kaikki hakijat saavat kutsun haastatteluihin. Hakujen tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille 11.4. Kaikkiin käytettävissä olevaksi ilmoittautuneisiin jo koulutettuihin tutoreihin ollaan yhteydessä viimeistään haastattelujen aikana, heti kun tarvittavien jatkavien vaihtaritutoreiden todellinen määrä on selvillä.

Tutorhauista voit kysyä METKAn tutortiimiltä osoitteesta tutor@metkaweb.fi

VERTAISTUTORHAKU

Kevään vertaistutorhaku on päättynyt. 

Tutorvastaavat ovat yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kaikki hakijat saavat kutsun haastatteluihin. Hakujen tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille 28.2. Kaikkiin käytettävissä olevaksi ilmoittautuneisiin jo koulutettuihin tutoreihin ollaan yhteydessä haastattelujen aikana, heti kun selviää kuinka monta jatkavaa tutoria tarvitaan missäkin tutkinnossa.

Tutorhauista voit kysyä METKAn tutortiimiltä osoitteesta tutor@metkaweb.fi

 

TUTORVASTAAVAHAKU

Keväällä 2022 ei haeta tutorvastaavia. Seuraava tutorvastaavahaku on syyslukukaudella 2022.

This post is also available in English.