METKAn edustajiston kokouksessa 14.6.2023 päätetään, ketkä asettuvat ehdolle opiskelijakunta METKAn mandaatilla Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n hallitukseen vuodelle 2024.

Mandaatin saaminen ei ole tae pääsystä OLL:n toimijaksi, mutta se takaa mahdollisuuden asettua ehdolle opiskelijakunta METKAn ehdokkaana. METKA toimii ehdokkaan tukena vaalikauden ajan. Ehdokkailta odotetaan aikaa ja sitoutuneisuutta vaalikauteen, jonka aikana osallistutaan esimerkiksi erilaisiin keskustelupaneeleihin, tavataan ja esittäydytään eri sidosryhmille ja käydään neuvotteluja tulevista vaaleista. OLL:n uudet toimijat valitaan sääntömääräisessä liittokokouksessa, joka järjestetään Varalan urheiluopistolla Tampereella 8.–9.11.2023.

Hallituksen toimikausi on 1.1.–31.12.2023. Tällä hetkellä METKAn alumnit Atte Kolehmainen ja Lari Koskinen toimivat OLL:ssä. Oletko sinä seuraava OLL:n metropolialainen? Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Pauliina Tuominen (pauliina.tuominen@metkaweb.fi) tai hae vaikka heti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen maini.tran@metkaweb.fi ja aatu.pulkkinen@metkaweb.fi. Hae viimeistään 30.5.2023.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL on suomalaisen korkeakoulu- ja opiskelijaliikunnan ääni ja asiantuntija. OLL:n tavoite on, että opiskelijat liikkuvat hyvinvointinsa ja terveytensä kannalta riittävästi ja että liikunnallinen elämäntapa on mahdollista koko korkeakouluyhteisössä. Lue lisää: www.oll.fi

This post is also available in English.